Palvelut

Clean & fix  on täydenpalvelun talo  joka tarjoaa ja tekee räätälöityjä autonpesupalveluja useille paikallisille yritys- ja yksityisasiakkaille. Pesemme, suojaamme autosi maalipintaa  ja korjaamme pienvikoja  moottoripyöristä,  henkilö- paketti- ja asuntoautoista sekä kevytkuorma-autoista. Käsittelemme autojen sisä- ja ulkopinnat tarpeen mukaan.

Sijaitsemme keskeisellä paikalla Hyvinkäällä Silllankorvankadulla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Nykyaikaiset ja tilavat hallitilat mahdollistavat eri työvaiheiden suorittamisen omissa yksiköissään.

Tarjoamme kahvia  ja toimipisteemme välittömässä läheisyydessä on mm. kauppa ja leipomo, joissa asiakas voi odottaa työn valmistumista. Henkilökuntamme on kokenutta ja ystävällistä. Soita rohkeasti ja varaa aika tai tule käymään Sillankorvankatu 23:ssa  ja katsotaan sinulle ja autollesi paras ratkaisu  paikan pällä. Esimerkkejä palveluistamme:

Painepesut
Käsinpesut
Vahaukset ja pinnoitteet (myös nanopinnoitteet)
Kiillotukset ja naarmunpoistot eli maalipinnan myllytys
Sisäpesut ja puhdistukset
Kangaspenkkien märkä- ja höyrypesut ja nahkaverhoilujen hoidot
Ajovalojen kirkastukset
Rengastyöt
Vaikeat tapaukset ja muut erikoistyöt – kysy rohkeasti!

Jokainen asiakas ja työkohde käsitellään yksilöllisesti.  Käytämme markkinoiden parhaita tuotteita kuten Auto glym, Presta, Autosmart ja Autofinesse. Oikein valitut työmenetelmät sekä niiden kokenut ja huolellinen käyttö tuottavat  tehokkaan ja huolellisen työnjäljen johon asiakas voi huoletta olla tyytyväinen.

Käsinpesu

Pesemme autosi huolella ja tehokkaasti käsin. Käyttämällä oikeita välineitä ja työmenetelmiä autostasi tulee puhdas sekä vältämme mahdolliset pesunaarmut.

Käsinpesuun kuuluu aina vanteiden pesu, auton pesu, kuivaus sekä ovien välien puhdistus.

Sisäpuhdistukset ja otsonointi

Autossa on paljon viihtyisämpää, kun se on puhdas sisältä. Auton sisäpuhdistukseen kuuluu imurointi, muovi- ja kumiosat, nahkaosat, kangasosat ja lasit. Meillä on mahdollisuus myös tahrojen sekä hajujen poistoon (otsonointi).

Vahaukset

(sis. käsinpesun)
Auton vahauksella pyritään siihen, että huolella tehdyn puhdistustyön jäljestä päästään nauttimaan mahdollisimman pitkään. Auton vahaus suojaa maalipintaa kulutukselta, UV-säteilyltä ja muilta ulkoisilta ärsykkeiltä. Vahattu pinta hylkii likaa ja tekee näin auton puhtaanapidosta huomattavasti helpompaa. Toisin kuin usein luullaan, vahauksen tarkoitus ei ole peittää tai poistaa naarmuja, vaan suojata maalipintaa.

Myllytys

(sis. käsinpesun)
Auton maalipinta kuluu, haalistuu ja menettää ajan myötä parhaan kiiltonsa. Maalipintaa kuluttavat ja naarmuttavat esim. harjapesukoneet sekä lumiharja talvella. Myös kokematon käsinpesijä voi aiheuttaa lisää naarmuja maalipinnalle. Himmeä, kiilloton ja naarmuinen maalipinta voidaan usein palauttaa jopa uudenveroiseksi myllyttämällä eli kiillottamalla auto koneellisesti.

Renkaiden vaihto

Vaihdamme, pesemme ja säilytämme renkaitasi

Joka vuosi auton renkaat on Suomessa vaihdettava kahdesti, ellei käytetä nastattomia talvirenkaita eli kitkarenkaita joilla voi tarvittaessa ajaa vuoden ympäri. (Huomioitava on kuitenkin, että kitkarenkaita ei ole suunniteltu lämpimän sään ajo-olosuhteisiin.) Talveksi autoon laitetaan talvirenkaat (nastarenkaat tai kitkarenkaat) ja kesäksi kesärenkaat.

Mikäli kaikki neljä rengasta ovat samankokoiset, kannattaa renkaita pyörittää jokaisessa renkaanvaihdossa. Tämä tarkoittaa sitä, että laitetaan eteen ne pyörät, jotka viimeksi olivat takana ja päinvastoin. Esimerkiksi, jos etuvetoisissa autoissa samat renkaat ovat jatkuvasti etu-akselilla, kuluvat renkaat epätasaisesti ja nopeammin kuin jos niitä välillä käytetään taka-akselilla.

Pitokyvyltään paremmat renkaat suositellaan asennettaviksi takapyöriin riippumatta siitä, onko auto etu-vai takavetoinen. Toimenpiteellä vältetään äkilliset ja vaaralliset takapyöräluisut. Eri rengastyypeillä, kesä-, talvi- nasta tai kitkarengas, ei ole merkitystä suosituksen kanssa.