Quartz yliteippaukset

cleanfix-hyvinkaa-quartz-yliteippauksetQuartz yliteippausmateriaalit ovat erittäin helppohoitoisia ja helposti asennettavia ilmakanaviensa ansiosta. Käytämme kahta isoa luotettavaa tehdasta Kaukoidässä, jotka tuottavat meille Qz perheen Wrapmateriaalit. Suurin osa pintamateriaaleista ovat peräisin Saksasta ja liimaseos on Taiwanilaisten alan huippuosaajien kehittelemää. Ilmakanavointeja on teipeissämme neljää erilaista riippuen materiaalista ja sen käyttökohteesta.

Käyttämämme yliteippausmateriaalit ovat ns. 3D materiaalia joiden arvot vaihtelevat pintamateriaalin mukaan. Osa on jopa tuplalaminoituja, joka tuo aivan uskomattoman naarmu/iskusuojan, asennushelppoutta unohtamatta. Valikoimamme on laaja ja laajenee päivä päivältä, se mihin muut pysähtyvät, siitä me aloitamme.

QZ materiaalimme ovat pääsääntöisesti PVC ja tai polymeeri PVC erikoisseosta.
*Taustapaperit n. :160-180 GSM Paksuus: keskiarvoltaan n. 100 mikronia Vetolujuus (N/25mm): n. 15 Murtovenymä (%): min. 90 Mittapysyvyys (mm): <0.5 jälkeen 168 tuntia 70 º C Lämmönkesto MAX: -50° – + 200° Venyvyys aste: 30+ pascal Käyttöikä haarukka ulkona: 1-6v Käyttöikä haarukka sisällä: 3-10v *